Három balesetben: két kerékpáros és egy segédmotoros sérült - egyikük súlyosan

2017. augusztus 23. 13:52 | Kugyelka-Zámbori Eszter

Békés megyében kedden három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Battonyán, a Petőfi téren 13 óra 45 perc körül elesett és könnyebben megsérült egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi.

Békéscsabán, a Tompa utcában 16 óra 15 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett és felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan kerékpározott.

Békéscsabán, a Kétegyházi úton 21 óra 25 perckor motorvonat és kerékpáros ütközött. A kerékpáros férfi a vasúti átjáróban a tilos jelzés ellenére hajtott a sínre úgy, hogy a félsorompót kikerülte. A mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

További programok »

Itthon

Hatvanezer Fa Egyesület: Segíteni szeretnénk a természetet

A 60 ezer fa Békéscsabán kezdeményezés, majd az ebből kinövő Hatvanezer Fa Egyesület igen mozgalmas hónapokat tudhat maga mögött. Ami egy külső szemlélő számára először még szinte lehetetlennek tűnt, az mára valóság, sőt, túl is szárnyalták az eredeti elképzeléseiket. Az elmúlt évről és a jövőbeli tervekről elsőként Ulbert Zoltánnal, az egyesület elnökével, majd Poliák Pál alelnökkel beszélgetett a 7.Tv Aktuális című műsorában Kugyelka-Zámbori Eszter műsorvezető.
2020. szeptember 24. 16:34
FEL