Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

2020. július 6. 11:13 | behir.hu

Július 5-én éjjel Sarkad külterületén egy afgán állampolgárt, Lőkösháza külterületén pedig két grúz állampolgárt tartóztattak fel a rendőrök. Egyikük sem tudta igazolni személyazonosságát és azt, hogy miért tartózkodik Magyarországon, ezért a rendőrök mindhárom férfit előállították a helyileg illetékes határrendészeti kirendeltségre .

Sarkad külterületén, július 5-én 21 óra körül feltartóztattak a rendőrök egy külföldit. A férfi afgán állampolgárnak vallotta magát. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőt a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltségre.

Lőkösháza külterületén, 2020. július 6-án 2 óra körül igazoltattak a rendőrök két külföldit. A férfiak grúz állampolgárnak vallották magukat. Egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL