Idén is szárnyakat bontanak a Karácsonyi Angyalok!

2020. november 21. 07:15 | Mikóczy Erika

Hatodik éve gyűjt adományokat, szeretetcsomagokat Bonnyai Sándor. Sanyi korábban a környéken élők mellett rengeteg nehéz sorsú kárpátaljai gyermeknek tette szebbé az ünnepét a Karácsonyi Angyalok kezdeményezés jóvoltából összegyűlt ajándékokkal. Idén a járvány közbeszólt, azonban a Békés megyében élő rászorulókat, s ha lehet néhány kárpátaljai gyermeket így is szeretne megajándékozni.

Bonnyai Sanyi Karácsonyi Angyalok kezdeményezésére az elmúlt években sokan mozdultak meg nemcsak Békés megyében, hanem szinte az egész országban. A járványhelyzetben a korábbi megoldások nem jöhetnek szóba, azonban most is szeretnének örömet okozni azoknak a gyermekeknek, akik nehéz körülmények között élnek.

 

 

Mivel most nincs lehetőség arra, hogy a korábban megszokott módon, családi napokon, közösségi programokon készítsenek szeretetcsomagokat, és arra sem, hogy gyűjtőpontokra vigyék, akik adni szeretnének, Bonnyai Sanyi a következő felhívást tette közzé:

"Arra kérem azokat a közösségeket, (osztály, munkahelyi, sport, baráti, egyesületi, felekezeti) akik segíteni kívánják a gyermekeket, hogy az alábbi adományok valamelyikét egy gyűjtődobozba gyűjtsék össze, amelyet egyetlen napon, 2020. december 7-én fogok egybegyűjteni érintésmentesen. A csomagokat én fogom összeállítani, karácsony előtt pedig körbejárom Békés megye valamennyi gyermekotthonát, az anyaszállókat, a családok és gyermekek átmeneti otthonait, valamint meglátogatok jónéhány szegény családot, hogy a Ti jóságotokat kiosszam a részükre! Valamennyi csomagot pedig törekszem majd eljuttatni a korábban szívünkbe fogadott kárpátaljai gyermekek részére!

Az elővigyázatosság érdekében idén a szeretet-csomagokat a gyermekek ablakaiba fogom helyezni, talán ezzel még inkább titokzatosabbá téve angyali szolgálatunkat.

Amire szükség van:

  • Higiéniai eszközök (fogkefe, fogkrém, szappan, sampon, dezodor, tusfürdő, tisztasági betét stb.)
  • Édesség (csokoládé, szaloncukor, Mikulás stb.)
  • Tisztítószerek (mosópor, fertőtlenítőszer, öblítő, mosogatószer stb.)
  • Tartós élelmiszer (konzervek, étolaj, cukor stb.)

Idén az óvatosság és elővigyázatosság érdekében semmilyen játékot, plüssöket, ruhákat, egyéb tárgyi eszközöket nem tudok fogadni!

Arra kérem a kicsiny Karácsonyi Angyalokat, a gyermekeket, valamint azokat az Angyalokat, akik szintén szeretnének csatlakozni a gyűjtéshez, hogy idén egy-egy kedves rajzot, üzenetet, levelet is írjanak a gyermekeknek, majd e leveleket juttassák el nekem. 

A Karácsonyi Angyalok idén is szárnyakat bontanak! Ez alkalommal is vállalom, hogy önként, minden anyagi és más haszon nélkül vezetem le a gyűjtést. Amennyiben a pandémia miatt további szigorításokat vezetnek be, a gyűjtés ahhoz igazodik.  

Bonnyai Sanyi, telefon: 06-20/378-5439."

Múlt évben lelkesen gyűjtötték az ajándékokat a Lencsési iskola tanuló is, idén más formában zajlik a gyűjtés

 

 

 

További programok »

Itthon

FEL