Hétvégén még nyitva van a csabai Árpád fürdő, de hétfőtől már téliesítenek

2021. szeptember 18. 08:23 | Mikóczy Erika

Ma és holnap, azaz szeptember 18-án és 19-én még nyitva van a békéscsabai Árpád Gyögy- és Strandfürdő, azonban hétfőtől két hétig zárva tartanak a téli átállás miatt.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Árpád fürdőben szeptember 20-án kezdődik meg az átállás, ami teljes lezárással jár, így az október 2-ig tartó felújítási szünetben nem lesz látogatható az intézmény. 

A fürdőben szeptember 19-én este leengedik a vizet, ezután a medencéket takarítják, majd az uszoda sátorszerkezetének a felállítása, a ponyva felhúzása következik. A burkolat javítása után töltik újratöltik a medencét. Ezzel párhuzamosan az épületen belül festenek, takarítanak, burkolatot javítanak, hogy az október 2-ai nyitásra minden rendben legyen. 

További programok »

Itthon

Békéscsaba kultúrájáért díjátadó a magyar kultúra napja alkalmából - galériával

Gálaműsor részeként adták át a Békéscsaba Kultúrájáért díjakat a Csabagyöngye Kulturális Központban péntek este. Szarvas Péter polgármester hangsúlyozta, hogy fontos elismerni minden olyan tevékenységet, ami a hagyományainkat és a kultúránkat őrzi. Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a kultúra tisztelete nélkül nem létezhetnénk, mert ez az életünk szerves része.
21:13
FEL