Helló, meló! – Pályaorientációs rajzpályázat nyerteseit díjazták

2021. május 11. 13:17 | Vári Bianka

Békés megyei általános iskolák felső tagozatos tanulói számára hirdetett rajzpályázatot a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A legjobb munkák alkotóit kedden délelőtt díjazták a Csaba Centerben, ahol a pályázaton részvevő valamennyi alkotást is bemutatták.

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs tevékenysége részeként alkotópályázatot hirdetett Békés megyei általános iskolában tanuló felső tagozatos diákoknak "Munkatárs kerestetik" és Szakma-DIY kategóriákban.

 

 

Mészárosné Szabó Anna köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a nyerteseknek járó okleveleket és ajándékcsomagokat. A szakképzési osztályvezető elmondta, hogy a három tagú zsűri az alkotásokban vizsgálta a szerkesztői szándékot, az összhatást, a kivitelezés alaposságát és az üzenetet is.

A "Munkatárs kerestetik" kiírás 5-6. osztályos korcsoportjának első helyezettje Ádám Orsolya, a második Putnoki Barnabás, a harmadik helyért járó díjat Gyarmati Réka vehette át, különdíjat Pribojszki Panna kapott. A nagyobbak közül első helyen végzett Kiss Ivett, a második Nyiri Kristóf, míg a harmadik Kovács Alexander Árpád lett. A különdíjat Varga Lili vihette haza.

 

 

A Szakma-DIY kategóriában a 5-6. osztályos korosztály első helyezttje Koós Gergő, második Balog Zorka, míg a harmadik Ökrös Botond lett, a 7-8. osztályok korcsoportban pedig Knyihár Zsuzsanna nyert.

A kiírásra 50 pályamű érkezett, összesen 9 iskolából. Az alkotásokból készült egy kiállítás is, amely május 25-ig megtekinthető a Csaba Center földszinti folyosóján, valamint virtuális formában a bmkik.hu oldalon. 

További programok »

FEL