Hatékony hirdetést szeretne? - Hirdessen nálunk!

2021. január 21. 10:53 | behir

A legtöbb békéscsabai, Békés megyei információ a Csabai Mérleg, kétheti lapban, a behir.hu hírportálon és a 7.TV napi híradójában jut el az emberekhez. Hirdetőink évindító reklámcsomagjainkkal ezeken a médiafelületeken hatékonyan érhetik el vásárlóikat, partnereiket.

A Békéscsabai Médiacentrum évindító reklámcsomagjával a nagyobb szolgáltatók és vállalatok mellett hatékony és akár kisebb cégek számára is megfizethető hirdetési lehetőséget tud biztosítani.

Ha szeretné cégét, szolgáltatását Békéscsabán és környékén reklámozni, az alábbi komplex hirdetési formákat ajánljuk csomagokban:

L csomag          XL csomag       XXL csomag 

A Békéscsabai Médiacentrum felületein kiemelten a békéscsabai, a Békés megyei eseményeket dolgozza fel, exkluzív, friss hírekkel, információkkal látja el a nézőket, olvasókat.

 

Médiafelületeink:

Csabai Mérleg

- 30 éves ingyenes, önkormányzati lap;
- 28ezer példányban minden háztartásba eljut.

Behir.hu

- Békés megye legdinamikusabban fejlődő hírportálja;
- Havi 1 millió elérés;
- Egyedülálló megyei programajánló.

7.TV

- Békés megye egyetlen regionális televíziója;
- Békés megye minden településén, valamennyi kábelszolgáltatónál elérhető;
- Kizárólagos partnere a helyi sportegyesületeknek;
- A BRSE, a Békéscsabai Előre Női Kézilabda SE és a Békéscsaba 1912 Előre futballcsapat hazai mérkőzéseit kizárólag nálunk láthatóak.

LedFal

- Békéscsaba frekventált pontján

Keresse munkatársunkat bizalommal, aki elkészíti az Ön cége számára a legoptimálisabb ajánlatot!

+36 20 507-5444

marketing@bmc.media.hu

 

További programok »

Gazdaság

Nehéz helyzetben az ágazat, mintegy 20 százalékkal nőhet a tojás ára

Aggasztó helyzetbe került a magyar tojáságazat. 2020 óta gyakorlatilag nem drágult a tojás átvételi ára, miközben a takarmányárak hónapok óta folyamatosan egyre emelkedtek. A Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége szerint a takarmányok minimum 30 százalékkal drágultak az egy évvel ezelőttiekhez képest, míg a tojás ára 1%-kal se nőtt. A Tojásszövetség mezőgazdasági titkára szerint nagy az elkeseredettség az ágazatban, amit csak egy masszívabb áremeléssel lehetne megmenteni.
07:21
FEL