Hat góllal nyert a Békés az Ózd ellen

2024. május 5. 07:22 | Kovács Dávid

Az Optimum-Solar Békési FKC 35–29-re legyőzte az ÓAM-Ózdi KC csapatát a férfi kézilabda NB I/B 28. fordulójában, szombat este.

Az előző fordulóban Tatán vereséget szenvedő békésiek kiválóan kezdték a mérkőzés, Horváth László góljával a 6. percben már hárommal vezettek (5–2). A sereghajtó vendégek azonban tartották magukat, sőt, a 21. percben Zelei Botond révén egyenlítettek (12–12). A félidő vége sem sikerült a hazai csapatnak, Mezei Richárd hetest is rontott, így a borsodiak vezettek a szünetben (15–16).

A Békés a térfélcsere után egyenlített, majd a 43. percben Fedor Bence találatát követően hárommal léptek meg ellenfelétől (23–20). Az Ózd egyszer még kettőre csökkentette a hátrányát, azonban az utolsó tíz percre nem maradt ereje, Padla József csapata eldöntötte a mérkőzést.

A hazaiak 35–29-re diadalmaskodtak, a legeredményesebb Mezei Richárd és Horváth László volt hat-hat góllal. A csapat ezzel a sikerrel továbbra is 4. helyen áll a bajnokságban, három pont lemaradásban a dobogós Szigetszentmiklós mögött.

További programok »

Sport

Wild Komlós: baráti vadnyugati versengés – galériával

A négynapos XX. Wild Komlós vadnyugati lövészverseny második napján jártunk pénteken Tótkomlóson, ahol az amerikai vadnyugat szagát, avagy a lőpor füstjét is megérezhettük. A verseny résztvevői hatalmas rajongói a westernfilmeknek, valamint a szerelt lőszeres, valamint az elől töltős, feketelőporos fegyvereknek, és jól is bánnak velük.
16:23
FEL