Három nap a Nagy Napért - pénteken veszi kezdetét az idei Esküvő Kiállítás

2020. január 16. 10:27 | Szilágyi Viktória

A rendezvényt január 17. és 19. között tartják a Csaba Centerben. Az eseményen több mint harminc kiállító várja az érdeklődőket.

Az "Igen" kimondása és az ahhoz vezető út sok szervezést igényel a házasulandó ifjú pároknak. Ahhoz, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen, időben kell elkezdeni a készülődést. A Csaba Center ebben segít a jegyespároknak és az örömszülőknek háromnapos rendezvénysorozatával, amikor minden az esküvő körül forog a bevásárlóközpontban.

A szervezők a korábbi években megszokottakhoz képest idén több helyszínen várják az érdeklődőket. A jegyespárok a kiállító cégek mellett további nyolcvan üzletben találhatják meg az esküvőhöz szükséges kellékeket, legyen szó fehérneműről, gyűrűről, virágról, nászajándékról, vagy akár a leány- és legénybúcsú kellékeiről.

Az érdeklődők nemcsak kiválaszthatják a kiállított mennyasszonyi ruhakölteményeket, hanem fel is próbálhatják azokat. A jegyespárok egyeztethetnek ideális esküvő helyszínekről, megtalálhatják a legprofibb szervezőt, vagy akár a legrutinosabb fotósokat is.

A szervezők minden évben újabb és újabb cégeket, partnereket keresnek fel, amelynek köszönhetően idén is jelentkeztek olyan Békés megyei vállalkozások, szolgáltatók, akik új kiállítóként tűnnek fel a hagyományosan évről évre megjelenő cégek mellett. 

Az érdeklődők a standoknál személyre szabottan egyeztethetnek a szakemberekkel, valamint mennyasszonyiruha- és vőlegényöltöny-bemutatón, sőt, drónfotó-bemutatón is részt vehetnek. A színpadon pedig a lakodalmak jó hangulatáért felelős zenekarok mutatkoznak be a közönségnek. 

A kiállítás pénteken és szombaton 10 és 19 óra között, míg vasárnap 10 órától 18 óráig várja a látogatókat. A három nap házigazdája Oszlács Norbert lesz, aki ceremóniamesterként is vállal felkéréseket lakodalmak levezénylésére, sőt, akár DJ-ként is felelhet a jó hangulatért. 

 

A Csaba Center Jegyespárja 2020.

 

A Csaba Center a legnépszerűbb közösségi oldalon ebben az évben is elindítja a jegyespároknak szóló játékát, amelyre elsősorban olyan párok nevezését várta, akik idén tervezik a házasságkötésüket. Akik küldtek be fotót magukról névvel, címmel és telefonszámmal együtt, azok minden nap gyűjthetik a szavazatokat január 18-án 18 óráig. A játékot a legtöbb voksot, azaz like-ot kapó pár nyerheti meg, aki a cím mellett értékes nyereményben részesülhet.

 

További programok »

FEL