Harminc napra ingyenes lesz az internet a digitális oktatásban résztvevőknek

2021. március 7. 12:23 | D. Nagy Bence

A kedvezmény a fennálló és az újonnan kötött szerződésekre is érvényes, és egyetlen tartózkodási helyen lehet igénybe venni.

– Harminc napra ingyenesen elérhető lesz az internet azoknak, akik digitális oktatásban vesznek részt. A szolgáltatónál kell jelezni, ha valaki igényli az ingyenes szolgáltatást, amit a következő számlán írhatnak jóvá – osztotta meg közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Mint mondta, márciusban az általános iskolás diákoknak és tanáraiknak is ingyenes lesz az internet, ugyanúgy, mint azoknak a tanulóknak és pedagógusoknak, akiknek korábban a járványhelyzet miatt digitális oktatásra kellett átállniuk.

A szóvivő kiemelte, hogy a kedvezmény a fennálló és az újonnan kötött szerződésekre is érvényes, és egyetlen tartózkodási helyen lehet igénybe venni.

– A következő időszak mindannyiunk számára nehéz lesz, de annak a reményében döntött a kormány a szigorításokról, hogy húsvétkor már újra tudjuk indítani az életet – fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra

Itthon

Ismét jelentősen lehűl az idő a jövő héten

Ismét jelentősen, egy nap alatt mintegy 10 fokos lehűlés várható a jövő héten. A hét nagy részén borús, esős idő lesz jellemző, nem csak eső, néhol havazás is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
18:14
FEL