Hamarosan rollerezni is olcsóbb lesz a Csaba kártyával

2023. május 18. 10:07 | Vincze Attila

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre bővül a Csaba kártya elfogadóhelyeinek köre. A különböző kedvezményekre jogosító kártyát eddig közel 13 ezer csabai igényelte.

Közel három éve, hogy a Csaba kártya mobilalkalmazás segítségével számos szolgáltatást lehet igénybe venni a vármegyeszékhelyen. Az applikáció tulajdonképpen egyfajta kisokosként is szolgál, hiszen az elfogadóhelyek listája mellett közérdekű információkat tartalmaz. Sznyida László, a Kulturális és Városmarketing Csoport vezetője a behir.hu-nak elmondta, hogy az elmúlt években nagy változásokon ment keresztül a Csaba kártya informatikai rendszere, így ennek is köszönhető, hogy az önkormányzati intézményeken túl egyre több helyi vállalkozás csatlakozik a programhoz.

– Jelenleg 125-127 elfogadóhely van a városban, ezeknek a pontos száma naponta változik, illetve a kártyatulajdonosok száma eléri a közel 13 ezret, tehát ennyi kártyát adtunk ki eddig. Tapasztalataink szerint a lakosság egy jelentős része használja is őket, vagyis él azokkal a kedvezményekkel, amelyeket a szolgáltatók, az elfogadóhelyek biztosítanak a számukra – fogalmazott.

 

 

Hamarosan a nemrégiben elindult elektromos közösségi rollerszolgáltatás is bekerülhet a Csaba kártya kedvezmény-rendszerébe. Für Henrik, az üzemeltető Bird Magyarország regionális menedzsere arról számolt be, hogy a városmarketing csoporttal közösen azon dolgoznak, hogy a kártyatulajdonosok a jövőben kedvezőbb árakon vehessék igénybe a szolgáltatást.

– Akinek le van töltve digitálisan a Csaba kártya alkalmazás – ami minden mobileszközre elérhető –, ők tudják majd ezt a kedvezményt online formában kiválasztani az alkalmazásban, ezt követően pedig érvényesíteni a Bird profiljukon keresztül – magyarázta. 

A kedvezmény mértékéről ugyan még folyik az egyeztetés a város és a szolgáltató között, azonban ha minden a tervek szerint alakul, akkor a csabaiak már nyáron olcsóbban rollerezhetnek majd.

További programok »

Itthon

FEL