Hamarosan lehull a lepel, Luxembourgban mérik össze erejüket a megye legjobbjai

2018. november 8. 12:11 | Szendi Rita

Bemutatták a luxembourgi világbajnokságra készülő ételeiket a Békés Megyei Culinary Team tagjai. A gasztorvilágbajnokságot november 24-28-a között rendezik meg.

 

 

A szentesi konyhán megtartott főpróbára azokat hívtak meg, akik a csapat támogatói, barátai, valamint a családtagokat is vendégül látták. A nemzetközi megmérettetésre tizenhárman utaznak ki, akik különböző kategóriákban indulnak majd.

Ambrus György olimpiai aranyérmes mesterszakács elmondta, hogy körülbelül másfél éve készülnek a versenyre. Hozzátette: nem ez lesz az első világbajnokság, amelyen részt vesznek, mégis mindegyikre úgy készülnek, mintha az lenne, hiszen soha sincs két egyforma verseny, a versenytársak pedig idén is nagyon kemény ellenfeleknek bizonyulnak.

A világbajnokságra készülő ételeket már bemutatták, ám az egyelőre titok a nagyközönség számára.

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL