Hamarosan elrejthetjük a reakciók számát a közösségi oldalakon

2021. július 4. 14:25 | behir.hu

Elrejthetőek lesznek a lájkok az Instagramon és a Facebookon is. A felhasználók hamarosan eldönthetik saját posztjaiknál, szeretnék-e, hogy mások is lássák, mennyi reakció érkezett.

Eltüntethető lesz a lájkszámláló az Instagramon, a cég szerdán bejelentette, hogy a fejlesztést két év után világszerte elérhetővé teszik, fokozatosan fog megjelenni a funkció a következő hetekben a mobilos Instagramon.

A változtatás lényege, hogy a felhasználók beállíthatják majd a saját maguk által megosztott tartalmak esetén, hogy szeretnék-e, hogy mások is lássák, mennyi reakció érkezett az adott posztra.

A tartalmat megosztó személy ebben az esetben is láthatja majd a bejegyzésre érkezett reakciókat, viszont másoknak ez nem fog megjelenni.
Az új funkció hamarosan Facebookon is elérhető lesz.

 

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

További programok »

Világ

Folytatódnak a harcok? - Lezárult a népszavazás a megszállt ukrán területeken

Az ukrajnai Zaporizzsja megye orosz megszállás alá került részén a szavazók 93,11 százaléka, a szakadár Luhanszki Népköztársaságban 98,42 százaléka, a Donyecki Népköztársaságban a 99,23 százaléka, Herszon megyében pedig 87,05 százaléka szavazott az Oroszországhoz való csatlakozásra a szeptember 23. és 27. között megtartott népszavazáson.
2022. szeptember 28. 09:07
FEL