Fülöp Csaba önkormányzati képviselő közleménye

2024. június 11. 18:45 | behir.hu

Fülöp Csaba független önkormányzati képviselő a választást értékelő közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz. Írását változtatás nélkül közöljük!

"Gratulálok Békéscsaba újraválasztott polgármesterének, Szarvas Péternek, és valamennyi képviselőnek, akik közgyűlési mandátumot szereztek a vasárnapi helyhatósági választáson.

Örülök a magas részvételi aránynak, ez azt jelenti, hogy a békéscsabaiak számára is fontos volt, hogy véleményt nyilvánítsanak közös ügyeink további menetéről.

A voksoláson résztvevők száma a 6. számú választókerületben is jóval meghaladta a korábbi önkormányzati választások átlagát. A körzetben élők a magas részvételi arány mellett meggyőző többséggel amellett döntöttek, hogy folytatódjon az a 10 évvel ezelőtt megkezdett fejlesztési irány, amely előtérbe helyezi a lakókörnyezet szebbé és komfortosabbá tételét, valamint olyan beruházásokat valósít meg, amelyek megkönnyítik a lakóközösségek mindennapjait. 

A harmadik alkalommal elnyert választói bizalom nagy felelősséget és erős felhatalmazást jelent számomra a közgyűlésben. Az előttünk álló periódusban is azért fogok dolgozni, hogy a 6. számú választókerületben minél több fejlesztés tudjon megvalósulni és az elmúlt 10 évhez hasonlóan a körzet a beruházások tekintetében a ciklus nyertesei közé tartozzon.

A jövőben is kizárólag város- és szakpolitikai kérdésekkel kívánok foglalkozni, emellett minden olyan ügyet és kezdeményezést támogatni fogok a Közgyűlésben, amely Békéscsaba fejlődését szolgálja, és ugyanezt kérem a képviselőtársaimtól a saját javaslataim esetében is. 

Fülöp Csaba
önkormányzati képviselő"

További programok »

FEL