Forgalomkorlátozás lesz hétfőtől szerdáig Békéscsabán, a Hunyadi tér környékén

A „Belváros rehabilitáció III. ütem – Munkácsy negyed program” című projekt megvalósításához tartozóan Békéscsabán, a Hunyadi téren jelentős mértékű, időszakos forgalomkorlátozásra lesz szeptember 17-19-én.

 

A Hunyadi téren az építési munkák a befejezési szakaszba érkeztek. A téren továbbra sem lehet várakozni. A jövő hét elején az útfelület aszfaltozását végzik, a munkagépek mozgása és a munkavégzés miatt szeptember 17-19-én, napközben, alkalmanként hosszabb ideig tartó teljes útlezárás várható.

Lehetőség szerint ezeken a napokon kerüljék el a helyszínt járművel a tér közvetlen környezetében lakók is, és az átmeneti teljes útlezárásokra figyelemmel tervezzék napközbeni járművel történő közlekedésüket.

 

 

A területen dolgozó felelős kivitelező az IP TENDER Kft., székhelye: 5630 Békés, Széchenyi tér 8/A. fsz.2. Képviseli: Ilyés Péter ügyvezető.

 

Az építési területek környezetében gyalogosan és járművel a kihelyezett táblák szerint közlekedjenek, fokozott körültekintéssel és türelemmel.

 

A beruházási projekttel kapcsolatos bejelentések, kérdések, észrevételek e-mailben a bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu címre, illetve postán, személyesen a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz. 1. emelet 5. sz. iroda címre küldhetők. (Levélben tett bejelentés esetén kérik feltüntetni a pontos értesítési címet is).

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projekt azonosítószáma: TOP- 6.3.2-15-BC1-2016-00001

Megosztás:

Címke: , , ,