Folytatódik a határvadászok toborzása

2017. október 5. 14:55 | behir.hu

Járási hivatalokban, bevásárlóközpontban és rendezvényeken is várják az érdeklődőket a toborzó csoportok Békés megyében - tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjai az elkövetkezendő napokban több helyszínen várják azokat, akik érdeklődnek a határvadász képzés iránt. Orosházán, október 7-én, a Mézes Napokon, Pusztaföldváron és Nagykamaráson pedig október 8-án a búcsúban működtetnek majd információs pontot a rendőrök. Ezután a Békési Járási Hivatalban, október 9-én, 9 óra és 11 óra között tartanak előadást a rendőrség szakemberei. Békéscsabán, a Csaba Centerben október 10-én, 11 óra és 14 óra között adnak tájékoztatót a rendőrök a hivatásos szolgálatról és a jelentkezés feltételeiről. Másnap, október 11-én, a Gyulai Járási Hivatalban, október 12-én pedig az Orosházi Járási Hivatalban kaphatnak felvilágosítást és jelentkezési egységcsomagot az érdeklődők. A hét végén, október 15-én, Csorváson rendeznek búcsút, ahol szintén találkozhatnak a kilátogatók a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjával.

A rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken továbbra is fogadják a jelentkezőket, valamint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál a 66/ 523-700-as telefonszámon is lehet érdeklődni a feltételekről. Emellett a képzésről és a jelentkezésről továbbra is megtalálható minden fontos információ a rendőrség honlapján, valamint működik a rendőrség hivatalos Facebook oldala is, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL