Toborzás Gyulán, Békéscsabán és Dobozon

2017. június 29. 17:36 | Busi Ottó

 

Rendezvényeken és bevásárlóközpontban is várják a leendő határvadászokat a toborzó csoportok Békés megyében.

Békés megyében is folyamatosan várja a rendőrség azok jelentkezését, akik érdeklődnek a határvadász képzés iránt. Gyulán 2017. július 1-jén, szombaton, a Körösvölgyi Sokadalom Népművészeti Fesztiválon fogadják az érdeklődőket a rendőrség képviselői. A toborzó csoport Békéscsabán, a Csaba Centerben 2017. július 4-én és július 5-én 11 órától 14 óráig, 2017. július 6-án pedig 15 órától 18 óráig működtet határvadász információs pontot. Ezután, 2017. július 8-án, szombaton a Csaba Parkban és Körösladányban, a XXII. Körösladányi Napokon adnak bővebb információt a hivatásos szolgálatról és a jelentkezési feltételekről.

Dobozon, a 2017. július 9-én megrendezésre kerülő fesztiválon találkozhatnak a Készenléti Rendőrség munkatársaival és a toborzó rendőrökkel, akik jelentkezési egységcsomaggal is tudnak szolgálni az érdeklődőknek.

További programok »

Itthon

Békés megye értékeit mutatja be a három napos rendezvény

Első alkalommal rendezi meg a Békéscsabai Turisztikai Egyesület a Hagyomány és innováció a vidékfejlesztésben elnevezésű rendezvényt szeptember 20. és 22. között. Ennek kapcsán tartottak sajtótájékoztatót a szervezők hétfőn a Csabagyöngye Kulturális Központban.
09:03
FEL