Továbbra is folytatódik a toborzás Békés megyében

2017. szeptember 25. 18:56 | behir.hu

Szeptember utolsó hetében több megyei rendezvényen és a békéscsabai bevásárlóközpontban is várják a toborzók az érdeklődőket.

Békéscsabán, a Csaba Centerben szeptember 26-án és 27-én, 11 óra és 14 óra között, szeptember 28-án pedig 15 óra és 18 óra között működtetnek információs pontot a rendőrök. Ezen kívül a toborzó csoport tagjai szeptember utolsó hetében több megyei rendezvényre is ellátogatnak majd. Gádoroson szeptember 30-án a falunapon, Nagykamaráson és Medgyesegyházán pedig október 1-jén a búcsúban várják azokat, akik érdeklődnek a határvadász-képzés iránt.

Azok, akik személyesen nem tudnak információt kérni, telefonon is érdeklődhetnek a képzés részleteiről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál a 66/523-700-as telefonszámon. Emellett valamennyi rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen is fogadják a jelentkezőket.  A képzésről és a jelentkezésről továbbra is megtalálható minden fontos információ a rendőrség honlapján, valamint működik a rendőrség hivatalos Facebook oldala is, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL