Békés megyében is folyamatos a toborzás

2017. április 3. 12:59 | Mikóczy Erika

Áprilisban rendezvényeken és egy békéscsabai bevásárlóközpontban is várják a határvadász hivatás iránt érdeklődőket a rendőrség munkatársai. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja a határvadász hivatás iránt érdeklődők jelentkezését. A képzések a jelentkezők számának f

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja a határvadász hivatás iránt érdeklődők jelentkezését. A képzések a jelentkezők számának függvényében folyamatosan indulnak. Valamennyi rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen lehet érdeklődni, emellett a toborzó csoportok forgalmas helyeken, rendezvényeken is tartanak tájékoztatókat. Áprilisban Mezőhegyesen, Gyomaendrődön és Sarkadon is lesz olyan program, ahol határvadász információs pont is működik majd. Mezőhegyesen 2017. április 23-án, délután, a városi búcsúban, Gyomaendrődön 2017. április 29-én, a Nemzetközi Sajt- és Túró Fesztiválon, Sarkadon pedig 2017. április 30-án, a majálison várják a leendő határvadászokat.

Békéscsabán, 2017. április 23-án, a Csabagyöngye Kulturális Központban, a Rendőrség Napja alkalmából szervezett rendezvényen is részt vesznek a toborzó csoportok. Emellett Békéscsabán, a Csaba Centerben 4-én, 11-én, 12-én, 18-án, 19-én, 25-én és 26-án 11 és 14 óra között, 13-án, 20-án és 27-én 15 és 18 óra között várják az érdeklődőket. A rendőrség honlapján is megtalálható minden információ a jelentkezés feltételeiről, a képzésről és a határvadászok feladatairól.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Nem kenyerünk a szemfényvesztés! – látásápolás nyáron

Legyen szó szemcseppekről, vitaminokról, vagy akár napszemüvegekről, a látószervünk a bőrhöz hasonlóan kiemelt és tudatos védelmet igényel. Nyáron intenzíven vigyáznunk kell, amikor a forróság, az UV, a gyakrabban előforduló bulizás, valamint sokaknál a pollen is árt a szemnek.
2024. június 24. 11:45
FEL