Flash mobbal lepték meg a zumbaoktatójukat az esküvőjén

2022. augusztus 27. 18:02 | Such Tamás

Még az esküvői fotós is lehidalt, amikor a szombat délutáni szertartás után felálltak a zumbások a katolikus templom előtt. Pláne az ifjú pár.

Sokszorosan emlékezetes nap lesz a szombati Ujj Nóra óvónőnek és Burány Árpád rádiós, zumbaoktatónak. Ugyanis a Nagy Nap második igenjét követően Árpi zumbásai egy rövid műsorral lepték meg őket. (Az első igen az önkormányzatnál csattant el.)

 

Zumba flash mob Ujj Nóra és Burány Árpád esküvőjén – Fotó: behir.hu/Such Tamás

 

A Zumba Hip-Hop csoport tagjai titkukat egyedül csak a vőféllyel (és a firkásszal) osztották meg. Az már csak hab volt a lakodalmas tortán, hogy az Árpiék után következő pár is némileg részese lehetett a lelkes csajbanda show-jának. A bő háromperces flash mob a jelenlévőknek minden bizonnyal több boldogsághormont termelt, mint három tűzijáték.

 

Galéria

 

És a sors csókja: Árpi Nórit a saját zumba foglalkozásán ismerte meg.

 

Zumba flash mob Ujj Nóra és Burány Árpád esküvőjén – Fotó: behir.hu/Such Tamás

 

További programok »

Itthon

Második alkalommal rendeznek Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot Békésen

Június 3-án szombaton második alkalommal hívják életre a Vármegyei Tűzoltó Szakmai Napot a Dánfoki Üdülőközpontban. Az eseményen a vármegye önkormányzati tűzoltóságainak munkatársai mutatják be felszereléseiket és eszközeiket, továbbá a kilátogatók több látványos bemutatót tekinthetnek meg a helyszínen.
16:47
FEL