Félnapos rendezvénnyel búcsúztatták az óévet a csabai röplabdások

2019. december 28. 13:13 | Papp Ádám Sándor

Fiatal röplabdázókkal, edzőikkel és a felnőtt csapat játékosaival telt meg szombaton délelőtt a Békéscsabai Városi Sportcsarnok, hiszen évzáró rendezvényt szervezett a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület.

A program a felnőtt csapat edzésével kezdődött, amely ez alkalommal nyilvános tréning volt, azaz mindenki megtekinthette, hogy egy órán keresztül milyen feladatokat végeznek a profi röplabdások.

Ezután kezdődött a fiatalok számára a legkedvesebb program, hiszen a kedvenceikkel közösen különböző feladatokat kellett megoldaniuk. Ilyen volt például a sorverseny, a narancs- és szaloncukorevő verseny is. Több utánpótlás játékos is elmondta, hogy nagyon élvezték a programot, hiszen példaképeikkel együtt játszhattak és szórakozhattak.

Dél előtt fél órával kezdődött a nagy finálé: az "évszázad mérkőzésén" csapott össze a BRSE Edzők és a BRSE U21-es csapata. A kiélezett találkozón óriási csata bontakozott ki, amelyet a rutinosabb együttes nyert meg 35:26-ra.

 

Az évszázad mérkőzésén csapott össze a BRSE Edzők és a BRSE U21-es csapata. Fotó: Tóth Áron

 

Nagy Attila, az egyesület utánpótlás vezetőedzője kiemelte: egy olyan programot szerettek volna létrehozni, ahol a szülők, a gyerekek, az edzők és a felnőtt csapat játékosai jobban megismerik egymást, és jó hangulatban, közösen tölthetnek el egy közös délelőttöt.

Az esemény zárásaként a küzdőtéren először a felnőtt csapat tagjai ajándékozták meg az ifjakat, majd ezt viszonozták az utánpótlás játékosok, akik saját készítésű csomagokat adtak kedvenceiknek.

 

További programok »

FEL