Farsangi móka és családi játszóház a Lencsési Közösségi Házban

2018. február 11. 09:45 | Szabó Rita

Álarcokból nem volt hiány a Lencséi Közösségi Házban. A farsangi ünnepkörhöz kapcsolódva programsorozattal készültek a szervezők, szombaton délelőtt például kreatív játszóházba várták az érdeklődőket.

A kreatív foglalkozást nemcsak a gyerekek, a szülők is élvezték, ugyanis a családtagok közösen készítettek a farsanghoz kapcsolódó kellékeket. Megkérdeztük a legkisebbeket, hogy mi az, ami elsőként eszükbe jut a farsangról, a választ nagyrészt ugyanaz volt: a jelmez, a fánk, a buli és a vidámság.

Takács Péter, a közösségi ház vezetője elmondta, hogy már az alapítás óta szerveznek olyan közösségépítő eseményeket a Lencsési-lakótelepen élőknek, amelyek kapcsolódnak a nagyobb ünnepkörökhöz. A farsangra idén 3 napos programsorozattal készültek.

Pénteken egy farsangi bállal kezdődött a rendezvénysorozat, amelyen a közösségi házban működő csoportok tagjai és hozzátartozóik vettek részt. Szombaton délelőtt a játszóházzal, délután a Kemény Gitárklub műsorával folytatódott a program. Vasárnap reggel pedig a Természetjáró kör farsangi gyalogtúrája zárta a rendezvényt - tájékoztatott Takács Péter, aki elmondta azt is, fontosnak tartják, hogy változatos eseményeket szervezzenek az lakótelepen élőknek.

– Minden programunkat olyan szándékkal állítjuk össze, hogy  valamennyi korosztálynak kikapcsolódási, kulturális és szórakozási lehetőséget nyújtsunk. Most a farsangi programok között is találhatott kedvére valót az óvodásoktól egészen a nyugdíjasokig mindenki - emelte ki a közösségi ház vezetője.

Takács Péter hozzátette: mindig érdeklődőkre találnak a programjaik, legyen szó kisebb, vagy akár nagyobb volumenű rendezvényről.

 

 

 

További programok »

FEL