Ezt kínálja a 7.Tv szilveszterkor: Cirkusz, tánc, koncertek, exkluzív interjúk

Szokásos magazinjai és programjai mellett igazi csemegéket kínál a 7.Tv az év utolsó napjain. Az alábbiakban néhányat emelünk ki ezek közül, a 7. Tv műsorfüzetét a részletes programokkal pedig idekattintva is megtalálják.

A megszokott híradások, magazinok és televíziós műsorok mellett igazi csemegéket kínál a 7.Tv december 30-ától január 1-jéig.

 

A szilveszteri buli előtt, december 30-án, szombaton friss, ünnepi kiadással érkezik a Kikötő 18.30-tól, majd 19:20-tól a Csabai Forgatagban Márton Anita olimpiai bronzérmes súlylökővel beszélgetünk többek között arról, hogyan látja a sportoló a 2017-es évet. 21 órától a VI. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál záróakkordjaként megrendezett díjátadót láthatják a nézők a Szarvasi Víziszínházból.

 

Szilveszter napján, december 31-én 15 órától folytatódik az ARTista Café televíziós sorozat, amelyben abba nyerhetnek betekintést, hogy mit éreznek azok az artisták, állatidomárok, bohócok, cirkuszi szereplők, akik egymásra utalva lépnek a közönség elé a Fővárosi Nagycirkuszban. 17.10-től a Bartók Béla Vegyeskar varázsol ünnepi hangulatot karácsonyi koncertjével, majd 20:20-tól az ország 130 legjobb táncosát láthatják a 7.Tv műsorán, hiszen megmutatjuk az országos társastánc bajnokság legvarázslatosabb pillanatait. Végül a Fővárosi Nagycirkusz Lúdas Matyi című produkciója teszi fel az estre az ünnepi koronát, melyben a művészeti ágak ötvözése különleges elegyet alkot.

 

Január 1-jén pihenésképp ismét lesz ARTista Café, melynek utolsó epizódját láthatják, 19:15-től pedig ismét szárnyaltak az angyalok a Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ és a Békéscsabai Jókai Színház összefogásából létrejött Angyalok Szárnyalása című jótékonysági gálaesten. Záróakkordként 21 órakor kezdődik a Cirkuszi Szomszédolás, melynek első részében a visegrádi, második etapjában pedig a szomszédos országok, illetve hazánk kultúrájába és cirkuszművészetébe nyerhet betekintést a közönség.

Tartsanak a 7.Tv-vel 2017 utolsó napjain és az új évben is!

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,