Ez egy nem normális szakácskönyv: Megjelent Péter Erika legújabb kötete

2020. szeptember 18. 17:32 | Csiffáry Zsuzsanna

Ez egy nem normális szakácskönyv címmel megjelent Péter Erika legújabb verses-recept kötete. Az író a Békés Megyei Könyvtárban megrendezett könyvbemutatón elmondta, hogy a kötet összeállításában a szakácskönyvek iránti fokozott érdeklődés inspirálta. Az író verses receptjeivel szeretné motiválni azokat, akik nem szeretik a verseket, illetve kevésbé járatosak a konyhában.

Szák-Kocsis Péter vezetésével a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola tanulói színesítették Péter Erika könyvbemutatóját.

A könyvtárban Varga Tamás alpolgármester üdvözölte a megjelenteket, majd Rakonczás Szilvia, az intézmény igazgatója számolt be arról, hogy Péter Erika számos programjuk aktív és állandó résztvevője. 

– Nagyon színes kiadványnak tartom ezt a kötetet, amit az iskolákban, és a könyvtárban  is meg lehet vásárolni – tette hozzá Rakonczás Szilvia. 

Péter Erika felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ír. Számtalan irodalmi folyóiratban, antológiában, valamint gyermekmagazinokban és internetes oldalakon olvashatók versei, prózái. 

– Nagyon véletlenül fogalmazódott meg bennem a könyv tartalmi egysége. Egy könyvvásáron több érdeklődő keresett szakácskönyvet, amin elgondolkodtam, aztán megszületett az én nem normális szakácskönyvem – nyilatkozta Péter Erika, hozzátéve, hogy a palacsinta volt az első, amiről írt.

Galéria

További programok »

FEL