Európai Hulladékcsökkentési Hét a Körösök Völgye Látogatóközpontban

2022. november 21. - 2022. november 25.
Helyszín: Körösök Völgye Látogatóközpont Békéscsaba Széchenyi liget

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét alkalmából november 21 és 25 között a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület idén is környezettudatos szemléletformáló programokat szervez gyereknek és felnőtteknek egyaránt.

Tervezett programok:

November 21. hétfő 17 óra – vendég Tóth Andi, a Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre című könyv és a Háztartásom Hulladék Nélkül blog írója. Előadásának témája a hulladékmentes takarítás és a hulladékmentes Karácsony.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet.

 

November 23. szerdán 9-13 óráig Boróka és Bojtorján a Zöldülj!Fordulj! környezettudatos program süniei, az egészséges életmóddal ismertetik meg a gyerekeket. Várják általános iskolai és óvodás csoportok jelentkezését a 9, 10, 11 és 12 órai kezdésre. Minden résztvevő csoport egy Zöldülj! Fordulj! Környezettudatos füzetsorozatot, és minden résztvevő gyermek egy A Körösök Völgye gyógynövényei CD-t és egy Z!F! foglalkoztató füzetet kap ajándékba.
Jelentkezni Gyebnár Emőkénél a 30/977-5304-es telefonszámon lehet.

 

November 24. csütörtökön 9-13 óráig Boróka és Bojtorján a Zöldülj!Fordulj! környezettudatos sünik jóvoltából a szelektív hulladékgyűjtés és a komposztálás lesz a téma. Várják általános iskolai és óvodás csoportok jelentkezését a 9, 10, 11 és 12 órai kezdésre. Minden résztvevő csoport egy Zöldülj! Fordulj! Környezettudatos füzetsorozatot, és minden résztvevő gyermek egy Z!F! foglalkoztató füzetet kap ajándékba.
Jelentkezni Gyebnár Emőkénél a 30/977-5304-es telefonszámon lehet.

 

November 25. pénteken 9-13 óráig a Zöldülj!Fordulj! programsorozat kis süniei, Boróka és Bojtorján által a tudatos vásárlást és a környezetbarát háztartást mutatják be animátoraink. Várják általános iskolai és óvodás csoportok jelentkezését a 9, 10, 11 és 12 órai kezdésre. Minden résztvevő csoport egy Zöldülj! Fordulj! Környezettudatos füzetsorozatot, és minden résztvevő gyermek egy Z!F! foglalkoztató füzetet kap ajándékba.
Jelentkezni Gyebnár Emőkénél a 30/977-5304-es telefonszámon lehet.

 

November 25. pénteken 17 órától az alkotni vágyó nagyokat, felnőtteket várják. Egy workshopon kipróbálhatják, hogy lesz a hulladékból valami szépséges dolog.
A kreatív foglalkozáson való részvétel ingyenes, minden anyag és eszköz biztosított. De mivel a készletek végesek, ezért november 24-én 12 óráig lehet regisztrálni az alábbi linken.

 

A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

További programok »

FEL