Esős időjárás: Az átlagosnál is több volt a baleset Békésben

2018. május 16. 10:05 | behir

Balesetek

Békés megyében május 15-én hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – írja a police.hu.

A 44-es számú főúton, Kardos külterületén, 2 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba borult. A jármű utasa könnyű sérülést szenvedett.

Békésen, az Asztalos utca és a Gyulai utca kereszteződésében, 7 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A vezetője megsérült, de állapota nem súlyos.

Egy órával később Békéscsabán, a Dobozi úti körforgalomnál, tehergépkocsi személygépkocsival ütközött, a személygépkocsi utasa könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Tinódi utca és az Illésházi utca kereszteződésében, 9 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek és a férfi könnyű sérülést szenvedett.

Sarkadon, a Gyulai úton, 14 óra 20 perckor egy személygépkocsi elütött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit, aki könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, 16 óra 45 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak. A férfit súlyos sérüléssel, csonttöréssel vitték kórházba a mentők.

 

 

Elfogások

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 15-én a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek egy férfit. A 32 éves tiszaföldvári S. Miklós ellen a Szolnoki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kiskorú veszélyeztetése és zaklatás bűntettek miatt adott ki elfogatóparancsot – olvasható a rendőrségi hírportálon.

Rendőrök hívtak mentőt egy férfihoz 2018. május 15-én, Békéssámsonban. Az 57 éves férfi nem nyitott ajtót a betegszállítóknak, segítségért kiabált. A betegszállító cég diszpécserének bejelentése után a házhoz érkező körzeti megbízott bejutott a férfihoz. Kiderült, hogy elesett, nem tudott felállni, ezért a mentők kórházba vitték.
 

További programok »

FEL