Súlyosan megsérült a nő, akit Gyulán, egy zebrán gázoltak el

2023. március 16. 11:57 | behir.hu

Egy baleset és két elfogás miatt intézkedtek a rendőrök március 14-én és 15-én.

Gyulán, a Kossuth téren március 14-én 8 óra előtt néhány perccel személygépkocsi zebrán átkelő gyalogost sodort el. A helyszínelés elsődleges adatai szerint a gyalogos-átkelőhely előtt, a külső sávban már állt egy autóbusz, amelynek vezetője elsőbbséget adott a gyalogosoknak. Az autós a belső sávban elment a busz mellett, így sodorta el a balesetben súlyosan megsérült idős nőt. A történtek körülményeit és a felelősség kérdését a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja – tájékoztatott csütörtökön a rendőrség.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei  március 14-én elfogtak és előállítottak egy bucsai férfit, akit korábban lopás miatt elzárásra ítélt a bíróság. A büntetése letöltését azonban nem kezdte meg, ezért a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Sarkadon, március 15-én egy férfi betörte egy ház ablakát, és bement az épületbe. Lopni próbált onnan, de valaki felfigyelt rá és rendőrt hívott. A Sarkadi Rendőrkapitányság járőrei a 26 éves férfit tetten érték, előállították és lopás vétség kísérlete miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

További programok »

Gyula

FEL