Eső is, napsütés is lesz kedden

2021. április 26. 18:06 | behir.hu

Nem hiába mondják, hogy bolondos az április.

Az országot beterítő vastag felhősáv még kissé keletebbre tolódik, elszórtan gyenge eső továbbra is lehet. Éjszakára egyre inkább csökkenni kezd a felhőzet, északon nagy területen kiderül az ég, és a felhők is a déli megyékre korlátozódnak – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Kedden az ország nyugati, délnyugati, majd déli részén lesz vastagabb a felhőzet, másutt a fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap. A késő délutáni óráktól délnyugat felől mindenütt felhősödés várható.

Hétfő délután jobbára mérsékelt marad a légmozgás, kedden időnként megélénkülhet az északkeleti, keleti szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2, +7 fok között várható. Az Északi-középhegység völgyeiben, homokhátságokon, illetve a Nyírség egyes részein helyenként fagyni fog, enyhébb idő délen lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire 12, 17 fok között alakul, a felhősebb részeken lehet kicsit hűvösebb.

 

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Itthon

Blahalouisiana a Stégen

A Blahalouisiana lépett szombat este a Csabagyöngye Stég fedélzetére. A közönség egyharmada a murin lejtett – igaz eleinte félgázzal –, a másik a Munkácsy-hídon és a Stéggel szembeni Peronon héderezett, valamint a maradék harmad pedig a belga-orosz meccset nézte otthonában.
09:05
FEL