Értékelte Fazekas Lóránt őszi teljesítményét a Budapest Honvéd

2021. január 2. 16:57 | Hidvégi Dávid

A Budapest Honvéd 18 esztendős középhátvédje a 2020/2021-es szezonban a Békéscsaba 1912 Előre csapatá erősíti kölcsönben.

A Budapest Honvéd honlapján a többi magyarországi szakértői véleményhez hasonlóan úgy fogalmaznak, hogy óriási talány miként teljesített volna a Békéscsaba ősszel, ha nem söpör végig rajta a koronavírus-járvány. A betegségek előtt és után is kitűnően szerepelt a viharsarki gárda, de a fertőzéssorozat alatt közel két hónapig gólt sem lőtt az Előre. A Preisinger Sándor vezette együttes az NB II 9. helyén várja a tavaszi folytatást.

A fővárosi együttes a Békéscsabán szereplő kölcsönjátékosáról azt írja: Fazekas Lóránt négy bajnokit és egy Magyar Kupa-találkozót játszott végig, egy ízben pedig a mérkőzés végén cserélték be, így áll össze számára az őszi 451 játékperc.

További programok »

Sport

Szegeden már a nyári bajnokságok jegyében úsztak a csabaiak

Minden korosztálynak, a felnőttől a legkisebbekig írtak ki versenyszámokat a napokban lezajlott Naturex Kupa úszóversenyen. A Szegedi Tiszavirág Sportuszodában megrendezett kétnapos eseményre 26 klub – köztük kilenc határokon túli – adta le nevezését, összesen kicsi híján háromszáz versenyző lépett rajtkőre, kereken 1200 startot jegyezve.
2023. március 21. 16:41
FEL