Élvonalbeli csapatok Orosházán

A Veszprém is pályára lép a felkészülési tornán

Három nap, hat együttes, izgalmas mérkőzések és csapatépítés – mindez augusztus 26-a és 28-a között Orosházán. Az Eötvös-csarnok ad otthont a II. Üveg-Világ Kupa férfi kézilabdatornának. Start pénteken 17 órakor. 

Augusztus 26-27-28-án rendezi meg az Orosházi FKSE-LINAMAR a II. Üveg-Világ Kupát, melyre a hazai első osztály csapatai érkeznek. A Balatonfüred, a Vác, a Mezőkövesd és az Eger mellett elfogadta a meghívást a Telekom Veszprém is, így a bakonyi alakulat is tiszteletét teszi augusztus utolsó hétvégéjén, Orosházán, ahol természetesen a hazai gárdának is szurkolhatnak a kézilabdabarátok, akik hosszú szünet után láthatnak újra izgalmasnak ígérkező férfi kézilabda-mérkőzéseket.  

– Második alkalommal rendezzük meg a nívós felkészülési tornát. A hétvégén három napon át igazi programcsemegével szolgálhatunk az orosháziaknak és az idelátogatóknak. Elfogadta meghívásunkat a Telekom Veszprém is, ez óriási megtiszteltetés. A veszprémiek két csapatra való, bő kerettel rendelkeznek, több fronton kell helyt állniuk, a hétvégén bajnokin is pályára lépnek Cegléden, így az érkezők névsora egyelőre nem ismert. Hasznos, sok munkával teli felkészülés van Vladan Jordovic vezette NB I-es felnőtt csapatunk mögött, a saját rendezésű torna kiváló alkalom lesz a további csapatépítésre, és úgy vélem, a többi meghívott együttes felkészülését is nagyban segítheti a magyar kézilabda első osztályának hamarosan induló szezonjára – emelte ki Vajer Tamás klubelnök. 

Aki tehát szereti a színvonalas, jó kézilabdát, a hétvégén Orosházán, az Eötvös-csarnokban megtalálja. Pénteken a hazai csapat és a mezőkövesdiek összecsapása nyitja a tornát.

A II. Üveg-Világ Kupa férfi kézilabdatorna csoportbeosztása és menetrendje: 

A csoport: MEZŐKÖVESDI KC, VÁCI KSE, OROSHÁZI FKSE-LINAMAR
B csoport: TELEKOM VESZPRÉM, BALATONFÜREDI KSE, SBS EGER-ESZTERHÁZY

Augusztus 26. (péntek)
17 óra OROSHÁZI FKSE-LINAMAR – MEZŐKÖVESDI KC
19 óra TELEKOM VESZPRÉM – BALATONFÜREDI KSE
Augusztus 27. (szombat)
11 óra VÁCI KSE – MEZŐKÖVESDI KC
13 óra SBS EGER-ESZTERHÁZY – BALATONFÜREDI KSE
16 óra OROSHÁZI FKSE-LINAMAR – VÁCI KSE
18 óra TELEKOM VESZPRÉM – SBS EGER-ESZTERHÁZY
Augusztus 28. (vasárnap)
10 óra A3 – B3
12 óra A2 – B2
14 óra A1 – B1.
 

Megosztás:

Címke: ,