Először rendeztek esküvő kiállítást a Gyulai Almásy-kastélyban - galériával

2022. november 13. 18:42 | Vincze Attila

Elsősorban a helyi és a környékbeli szolgáltatók ajánlataival találkozhattak a fiatal házasulandók a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont első esküvő kiállításán, melyet a Stefánia-szárny elegáns báltermében rendeztek meg szombaton.

Az Álomesküvő a kastélyban című program szervezője a behir.hu-nak elmondta, hogy az eseménnyel főleg a gyulai esküvői, lakodalmas szolgáltatókat szerették volna előtérbe helyezni. Illikné Kukla Ildikó, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont szolgáltatásvezetője kiemelte, hogy a látogatók mintegy 30 féle szolgáltatóval, többek közt szertartásvezetőkkel, fotósokkal, videósokkal, cukrászokkal, ékszerészekkel, rendezvényszervezőkkel, zenészekkel, ruhakölcsönző cégekkel is találkozhattak. Mint fogalmazott, az érdeklődők a nap folyamán esküvői szertartásokon, divatbemutatókon, és egy kerekasztal beszélgetésen is részt vehettek, valamint catering kínálat is várta a látogatókat, így bárki megkóstolhatta a helyi éttermesek különleges fogásait.  

– A szolgáltatók kiválasztásánál segítségünkre volt a V. Art Rendezvényszervezés, hiszen ők rengeteg vállalkozóval tartják a kapcsolatot, de persze mi is sok mindenkivel találkoztunk az elmúlt egy évben, mióta a Stefánia-szárny kinyitott, hiszen lakodalmak azóta is voltak nálunk és onnan jött az ötlet, hogy sokszor találkozunk olyan fiatal párokkal, akik idejönnek egy teremfoglalásra, de nincsenek képben a lehetőségekkel, így ezzel az eseménnyel reméljük tudtunk nekik segíteni – részletezte.

Hozzátette, hogy az intézmény első esküvő kiállítása mind a kiállítók, mind a látogatók számára ingyenes volt, ugyanis szerették volna ha minél több házasulandó pár és rendezvényszervező ismeri meg az exkluzív helyszínt. 

Galéria

További programok »

Gyula

FEL