Elmaradt a Győr-Békéscsaba kézilabda meccs

2020. szeptember 8. 19:06 | behir

A csabaiak egyik játékosa nem tudta bemutatni negatív koronavírus-tesztjét, ezért csúszott a mérkőzés. Végül az Előre NKSE nem lépett pályára.

A Békéscsabai Előre NKSE kedden este 18 órától lépett volna pályára a Győri Audi ETO KC ellen, ám a meccs nem kezdődött el időben. Végül a kisalföldiek Facebook oldalán jelent meg egy videó, amelyen a házigazda képviseletében Szabó Tamás bejelentette: gond lehet a viharsarkiak egyik játékosával, mivel koronavírus-gyanús tüneteket produkált. Tesztelték, de még nem érkezett meg az eredménye, addig is csúszik a játék kezdete. A szövetség szabályzata értelmében az Előre NKSE-nek 75 perce van, hogy negatív eredményt mutasson be, ha azonban ez nem történik meg, akkor a csapatnak nyilatkoznia kell arról, hogy a játékosok nem tudnak kiállni a mérkőzésre. Ez pedig azt jelenti, hogy a Győr 10-0-s gólkülönbséggel megkapja a győzelemért járó pontokat. A Kisalföld beszámolója szerint a bejelentés hírére sokan elhagyták a nézőteret. 

A bejelentést itt nézhetik meg teljes egészében: 

 

Fél nyolc előtt nem sokkal a házigazda szintén a közösségi oldalán jelentette be, hogy a Békéscsaba nem lép pályára. Későbbre ígértek részleteket.

További programok »

FEL