Elkezdődött az esküvő kiállítás a Csaba Centerben

2017. január 13. 17:44 | Horváth Szabolcs

Elkezdődött az esküvő kiállítás a Csaba Centerben. A bevásárló központ aulájában várja az érdeklődőket ötven a szakmájában legprofibb kiállító. Többek közt fotósok, videósok, akik a nagy nap megörökítésért felelnek. De rendezvényszervezők, lakodalom helyszínek, fodrászok és esküvői ruhakölteményeket felvonultató vállalkozások is bemutatkoznak.

A helyszínen nézelődő Pálfi Erzsébet szerint minden kislány arról álmodik, hogy egyszer hercegnővé válhat. - Azt gondolom, hogy ez pont egy ilyen alkalom. Soha nem volt rajtam fehér ruha még a szalagavatómon se, most itt lesz az ideje egyszer szeretném felvenni és bízok benne, hogy valami igazi hercegnős ruhát fogok választani.

A kiállítók kitettek magukért, rengeteg gyönyörű esküvői ruha várja a hölgyeket, klasszikus és új hullámos, egyedi darabok. Persze a gyűrűt, az összetartozást az örökkévalóság szimbólumát is kiválaszthatják a helyszínen.

A hölgyeknek általában meg van az elképzelésük arról, is hogy milyen sminket, milyen színeket szeretnének magukon viselni a nagy napon. De ha még nincs konkrét elképzelés a jó sminkes, kozmetikus könnyen megtalálja a legszebbet számukra. A frizura is nagy hangsúlyt kap ezen a napon és nem csak a hölgyek esetében. Az esküvői frizura trendek is folyamatosan változnak amit a profi fodrászoknak is követniük kell, saját kreativitásukkal ötvözve.

- Ilyenkor emellett még sok mindent figyelembe kell venniük, például az esküvő időpontját. Mennyire lesz meleg, milyen a ruha, praktikus is legyen ez a frizura, kitartson egész nap, de a mai anyagok, eszközök olyan széles tárházat nyújtanak, hogy szinte bármilyen frizurát el tudunk készíteni, ami egész nap és egész éjszaka kitart -  fogalmazott Bunzel Lívia a Lívia Fodrászszalon mesterfodrásza.

Az esküvőt tervezgetők mire addig eljutnak és mindent végig járnak, próbálnak, megnéznek – akár egy profi rendezvényszervező segítségével - biztosan meg akarják örökíteni a nagy napot. Erre a legjobb a profi videos és fotós kombináció. A szakameberek azt mondják ez bizalmi kapcsolat is egyben az ügyféllel.

- Az életük legnagyobb napját fogja megörökíteni. Ebben a műfajban nem lehet hibázni, itt nincs az, hogy még egyszer lefotózzuk, még egyszer levideozzuk. Itt azt a maximumot kell hozni. Én azt szoktam javasolni a pároknak, hogy olyan fotóst, videost válasszanak aki jó pár éve benne van a szakmában is bizonyítottak - adott néhány jótanácsot Imre György Giorgio Photo stúdió fotósa

A leendő ifjú párok egytől-egyig elégedettek voltak a kínálattal. - Jó tippet lehet kapni az esküvői meghívók, meg a terítés, meg ilyenek. Akkor szórólapokat el lehet hozni, a honlapon lehet nézelődni, csomó olyan infó van, ami majd szükséges lehet a jövőben - mondta el Földesi Lilla. 

Egészen vasárnap estig várja a center a leendő ifjú párokat, örömszülőket, rokonokat akik még színpadi programokból is szemezgethetnek a hétvége folyamán. Divat, tánc, smink és fodrász bemutatók mellett majd a szórakoztatás mesterei a lakodalmas együttesek is bemutatkoznak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FEL