Elkábította, elvette a pénzét és a telefonját

2018. június 6. 07:46 | Mikóczy Erika

Kirabolt egy nő egy férfit Békés megyében. A rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül elfogták a gyanúsítottat.

Három órán belül elfogtak a rendőrök egy nőt, aki a gyanú szerint kirabolt egy férfit Békés megyében. A férfi 2018. június 4-én Romániából Magyarországra tartott, és útközben felvett egy stoppost. Beszélgettek, majd a nő szexuális szolgáltatást ajánlott az autósnak. Amikor a dombegyházi férfi elvitte magához, a nő adott neki egy tablettát, amitől hirtelen elkábult, elaludt. Miután felébredt, látta, hogy a nő elment és elvitte a mobiltelefonját, valamint a pénzét.

A rablásról 2018. június 5-én, 17 óra 47 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 20 órakor előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, Battonyán élő, román–magyar kettős állampolgárt. A házában megtalálták a férfi telefonját és a pénz egy részét. Az 51 éves nőt a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

 

További programok »

Itthon

2023-ban is keres kiképezhető kutyákat a NAV

Ismét vásárol olyan kutyákat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amelyek szakszerű kiképzés után szolgálatba állhatnak. Ezúttal kereső- és járőrkutyákra is szüksége van a szervezetnek. 10 hónapostól 3 évesig jöhetnek szóba az egészséges kutyusok. Gazdáik február 17-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a vásárra.
2023. január 30. 18:20
FEL