Őrizetbe vétel Békésen, elfogás Geszten

2019. február 14. 10:28 | behir

A Békési Rendőrkapitányság 2019. február 12-én őrizetbe vett egy 17 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint 2018 augusztusában Békésen, egy tanyaépület ablakáról levágta a szúnyoghálót, bemászott az épületbe és ellopott onnan egy mobiltelefont. Emellett további lopásokkal is gyanúsítható, valamint 2019. február 4-én Békésen, az autóbusz-pályaudvaron leszólította és megfenyegette ismerősét azért, hogy a 14 éves fiú cserélje el vele a kabátját. Mivel ez nem történt meg, erőszakkal levette róla a kabátot és odaadta neki a sajátját. A fiatalkorú fiú ellen a Békési Rendőrkapitányság lopás vétség és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. február 12-én, Geszten elfogtak egy férfit, akinek a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adta ki a körözését. A 29 éves A. Csabát előállították Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

Forrás: police.hu

 
 

További programok »

Itthon

Kisebbek és drágábbak lesznek idén a karácsonyfák

Az advent elérkeztével egyre többen indulunk el a szokásos beszerző körútra, hogy hazacipeljük a legjobb vételnek ígérkező karácsonyfát. De vajon mennyit kell fizetnünk érte az idén? Melyik a magyarok kedvenc fajtája, melyik típus milyen előnyökkel és hátrányokkal bír? És miért lesznek idén kisebbek a karácsonyfák? Szakértő segített a válaszadásban a sokszinuvidek.hu-n.
2022. november 26. 17:41
FEL