Egy csabai nő a kórházban meglopott egy mozgásképtelen, látássérült nénit

2018. augusztus 16. 10:15 | behir.hu
Augusztus 15-én is több esetben kellett intézkedniük a rendőröknek. Őrizetbe vettek egy nőt és elfogtak egy körözött férfit Békéscsabán, valamint közokirat-hamisítás gyanúja miatt is büntetőeljárást kellet indítani.
 
A Békéscsabai Rendőrkapitányság augusztus 15-én őrizetbe vett egy békéscsabai nőt. Az 51 éves Sz. Józsefné 2018. augusztus 5-én, a békéscsabai kórházban kivette az arany fülbevalót annak az idős nőnek a füléből, akivel egy szobában feküdt. Emellett két aranygyűrűt is lehúzott a mozgásképtelen, látássérült néni ujjairól. A rendőrség Sz. Józsefné ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
 
Békéscsabán, az Andrássy úton, augusztus 15-én elfogtak a rendőrök egy férfit, aki ellen az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot testi sértés miatt. Az Ausztriában élő, 41 éves magyar férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2018. augusztus 16-án, 1 óra 40 perckor egy bolgár rendszámú személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy román állampolgár.
 
A határrendészek a férfi és a jármű ellenőrzésekor megállapították, hogy az autó műszaki érvényességet igazoló adatlapja utánzat. A Gyulai Rendőrkapitányság az iratot lefoglalta és a férfi ellen közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL