Kerékpártolvajokat fogtak el a rendőrök Sarkadon

2017. november 23. 13:03 | behir.hu

Okányban történt kerékpárlopásokról értesítették a rendőrséget, néhány perccel később Sarkad külterületén a rendőrök két kerékpáros fiatalt ellenőriztek, akiknél megtalálták az ellopott bicikliket – számolt be közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Sarkadi Rendőrkapitányság november 22-én szabálysértési őrizetbe vett egy 24 éves sarkadi férfit. A Gyulai Járásbíróság november 17-én 60 napra megtiltotta neki, hogy felkeresse az édesanyját, mert korábban erőszakosan viselkedett vele. Ennek ellenére a férfi elment hozzá, ezért a rendőrkapitányság munkatársai a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Okányban történt kerékpárlopásokról értesítették a rendőrséget november 22-én, 23 óra 30 perc körül. Néhány perccel később Sarkad külterületén a rendőrök két kerékpáros fiatalt ellenőriztek, akiknél megtalálták az ellopott bicikliket. A rendőrjárőrök a 15 éves sarkadi fiúkat előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol lopás gyanúja miatt kihallgatták őket.

 

További programok »

Itthon

FEL