Együttműködési megállapodást írt alá az Előre NKSE és a médiacentrum

Együttműködési megállapodást írt alá hétfőn a EUbility Group-Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesület és a Békéscsabai Médiacentrum Kft.

Együttműködési megállapodást írt alá hétfőn az EUbility Group-Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesület és a Békéscsabai Médiacentrum Kft. A megállapodást az Előre NKSE részéről Szabó Károly elnök, a médiacentrum részéről Opauszki Zoltán ügyvezető látta el kézjegyével, az Előre NKSE gazdasági vezetője, Fülöp Csaba, valamint a médiacentrum főszerkesztője, Bali-Hatala Boglárka jelenlétében.

Az együttműködés eredményeként a szurkolók az eddiginél több információt kaphatnak az egyesület életéről, a csapattal kapcsolatos történésekről, valamint a mérkőzésekről. A 7.Tv nézői, a behir hírportál olvasói elsőként értesülhetnek a változásokról, és a jövőben a Csabai Mérlegben is nagyobb teret kap a kézilabda.

– Támogatjuk az egyesületet abban, hogy a nekik fontos törekvések, hírek, információk publicitást kapjanak. Cserébe ők a Békéscsabai Médiacentrum logóját, molinóját feltüntetik, illetve használják a programjaikon, mérkőzéseiken. A megállapodás tartalmazza azt is, hogy felvételeket készítünk a meccsekről, amelyeket az Előre NKSE rendelkezésére bocsátunk. Ezeknek a felvételeknek az elemzése ugyanis segítheti a csapat felkészülését – fogalmazott Bali-Hatala Boglárka.

Fülöp Csaba kiemelte, hogy nemcsak az egyesület sportszakmai tevékenységéről számol be a naprakészen a médiacentrum, hanem a közösségi céljaikról, és olyan pályán kívüli dolgokról is, amelyek az egyesület tevékenységéhez kapcsolódnak.

Opauszki Zoltán megjegyezte: ezzel az együttműködési megállapodással is jelezni szeretnék, hogy Békéscsaba élvonalban szereplő, vezető sportegyesületeinek, klubjainak kiemelt figyelmet szentel a Békéscsabai Médiacentrum. Hisz fontos, hogy mindenkihez minél hamarabb és minél több fórumon eljussanak a hírek, így minél többen szurkoljunk együtt a város hírnevét öregbítő kézilabdás lányoknak is.

Megosztás:

Címke: , ,