Decemberben nyithat meg a csabai McDonald's

2020. augusztus 14. 13:51 | Varga Diána

Autós kiszolgáló éttermet nyit a lánc a békési megyeszékhelyen.

Tavaly nyár óta számtalan hír terjed arról, hogy a híres étteremlánc, a McDonald's ismét éttermet nyitna Békéscsabán. Sokan találgattak arról is, hogy hol kapna helyet az új étterem – annyi ugyanis biztosnak tűnt, hogy nem a 2015-ig a békési megyeszékhely főterén működő helyiségbe térne vissza az üzletlánc. 

A találgatások arról is szólnak, hogy a franchise új étterme a Jókai és Illésházi utca sarkán nyithat meg, ahol több hónapnyi szünet után az utóbbi időszakban ismét elindultak a munkagépek. Megkerestük a McDonald's sajtókapcsolatokért felelős csapatát, amely az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

"Hálózatfejlesztésünk célja, hogy a vendégeink számára legkényelmesebben elérhető helyeken, hosszú távon, magas színvonalú szolgáltatásokkal és kiemelkedő vendégélményt nyújtó kiszolgálással üzemeltessünk éttermeket. Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy visszatérhetünk a békési megyeszékhelyre és várhatóan 2020. decemberében békéscsabai vendégeink birtokba vehetik majd az új autós kiszolgáló éttermet."

Azt is írták, hogy bővebb információval az étterem megnyitása előtti időszakban szolgálnak majd.

 

Galéria

További programok »

Itthon

FEL