Visszatérhet Békéscsabára a közismert gyorsétteremlánc

2019. július 19. 10:12 | Papp Ádám Sándor

Információink szerint a McDonald's 2015-ös bezárását követően a gyorsétteremhálózat a közeljövőben visszatérhet Békéscsabára, ráadásul McDrive-val, azaz autós kiszolgálással kibővülve.

Sok olvasónk kereste meg szerkesztőségünket azzal kapcsolatban, hogy igaz-e a hír, miszerint visszatér a megyeszékhelyre a McDonald's gyorsétteremlánc.

A 2015-ig Békéscsaba főterén működő gyorsétterem vezetősége a magas bérleti költségre, valamint a forgalom csökkenésére hivatkozva döntött úgy, hogy nem éri meg számára a Békési megyeszékhelyen található üzlet üzemeltetése.

A McDonald’s akkori közleményében nem határolódott el attól, hogy a jövőben egy jóval forgalmasabb helyszínen újranyithatják az egyébként közkedvelt gyorséttermet.

 

Galéria

 

A visszatéréssel kapcsolatban megkerestük a világszerte ismert vállalatot, kérdéseinkre a következő választ kaptuk:

„Hálózatfejlesztésünk célja, hogy a vendégeink számára legkényelmesebben elérhető helyeken, hosszú távon, magas színvonalú szolgáltatásokkal és kiemelkedő vendégélményt nyújtó kiszolgálással üzemeltessünk éttermeket. Ennek érdekében folyamatosan keressük új éttermek nyitásának a lehetőségét.” – írták arra a kérdésünkre, hogy tervben van-e az újranyitás Békéscsabán.

„Konkrét tervekről jelenleg nincs megosztható információnk. Amint erre lehetőségünk nyílik, híreinkről a szokásos fórumokon, a weboldalunkon és a közösségi oldalunkon tájékoztatni fogjuk kedves vendégeinket és a sajtó tisztelt képviselőit” – zárták a közleményt.

A franchise tehát nem határolódott el attól, hogy a békési megyeszékhelyen újfent éttermet működtessen. Rengetegen gondolják úgy, hogy az Illésházy és a Jókai utca sarkán jelenleg bontás alatt álló épület lehet a McDonald’s beruházásának helyszíne.

Amennyiben bővebb információhoz jutunk a franchise visszatérésével kapcsolatban, úgy a lehető leghamarabb tájékoztatjuk önöket!

További programok »

FEL