Csúnya vereségbe szaladtak bele az orosházi kézilabdázók

2021. március 21. 11:49 | Papp Ádám Sándor

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Orosházi FKSE-LINAMAR szombat este a Tatabánya otthonában szerepelt. A házigazda 35:21-re győzte le a viharsarki együttest.

Jobban kezdte a mérkőzést a házigazda, amely a 6. percben már 5:0-ra vezetett. A 9. percben szerezte meg első találatát az Orosháza, de a hazaiak nem lassítottak a gólszerzés terén, a 24. minutumban már 18:8-at mutatott az eredményjelző. A különbség tovább nőtt, a csapatok 21:10-es tatabányai előnnyel mentek a nagyszünetre.

A második félidőben tovább dominált a házigazda, a 38. percre 12-re duzzadt a differencia. Faragott a hátrányából a vendég együttes, de a Tatabánya támadójátéka pazarul működött szombat este, így a vendéglátók 35:21-es győzelmével ért véget a mérkőzés. 

 

MESTERMÉRLEG

Vladan Matic: – Jól játszott a csapatom, örülök, hogy olajozottan működött a támadójátékunk és tudtam rotálni a játékosokat. 

Ratko Djurkovic: – Meglátszott a csapatok közötti különbség, de többet vártam a játékosaimtól. Megyünk tovább, készülünk azokra a találkozókra, ahol pontokat tudunk szerezni a betmaradás érdekében. 

A viharsarki együttes legközelebb március 28-án vasárnap lép pályára 18 órától, a 4. helyezett Balatonfüredi KSE otthonában.

További programok »

FEL