Családi nap a Belvár bölcsiseknek

2017. június 14. 15:06 | Papp Ádám Sándor

Ugráló vár, arcfestés, alkotó programok, bábozás és bohóc műsor fogadta a kisgyermekeket a bölcsődében. A programok között a rendezők odafigyeltek a gyerekekre, így frissítő üdítőkkel és gyümölcssalátával kedveskedtek nekik. A szülőknél már az egészségügyi szűrésekre fektették a hangsúlyt, így a vérnyomás és a vércukorszint mérésére.

Bogár Éva, az Egészségügyi Alapellátási Intézmény igazgatója, elmondta:  „A Belvárosi Bölcsődében hagyománya van ennek a rendezvénynek, évek óta rendezzük a szülők, gyerekek számára a családi délutánt. Annyiban rendhagyó ez a mai nap, hogy egy Terület-és Településfejlesztési Operatív Program nyertes pályázatának köszönhetően, Uniós forrásból, nyertünk támogatást. Így a program teljesen ingyen vehető igénybe a szülők, illetve a kisgyermekek számára.”

Az elkövetkezendő hetekben a 3. számú bölcsőde mellett még két önkormányzati intézményben, így a 6. számú, illetve a 8. számú bölcsődében rendeznek családi napot.

A program a TOP-6.9.1-15-BC1-2016-00001 azonosítószámú „A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok Békéscsaba MJV területén” című projekt keretében valósult meg.

A hírről készült videó anyagunk:

 

 

További programok »

Itthon

FEL