Családi nap Jaminában

2017. augusztus 27. 17:35 | Szabó Rita

Főzőversennyel indult a Családi nap Jaminában augusztus 27-én, vasárnap. A versenyre 11 csapat jelentkezett, akik közül a győztes egy vándorkupával térhet haza.

A Családi nap délután egykor vette kezdetét a Bessenyei utcai sporttelepen, ahol akkor már javában készülődtek a csapatok a főzőversenyre. A rendezvényt hivatalosan a településrész önkormányzati képviselői, dr. Fábián Ágnes, dr. Csicsely Ilona és Kutyej Pál nyitották meg.

Azonban még mielőtt elkezdődött volna a szórakozás és kikapcsolódás egy díjat adtak át a képviselők köszönetképp egy olyan személynek, aki sokat tett Jamináért. Az elismerést tavaly indították útnak, és hagyománnyá szeretnék tenni. A településrészi önkormányzat öt főből áll, három önkormányzati képviselőből és két külsős tagból, akik közösen döntik el, hogy az adott évben kit díjaznak. Idén ezt az elismerést Buka Mihályné kapta, aki megboldogult férjével közösen, sok éven át segítette a településrész életét.

A díjátadó után elkezdődtek a programok, melyekre egészen estig várják a kilátogatókat. A sporttelepen a legkisebbektől az idősekig mindenki megtalálhatja a kedvére való szórakozást.

 

 

 

 

 

További programok »

Itthon

Eltiltás hatálya alatt vezetett a békéscsabai férfi, börtönbüntetésre ítélték

Eltiltás hatálya alatt elkövetett járművezetés bűntette miatt az Orosházi Járási Ügyészség vádirata alapján 8 hónap időtartamú végrehajtandó (!) börtönbüntetésre ítélt jogerősen az Orosházi Járásbíróság előkészítő ülésén egy 55 éves büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő békéscsabai férfit. A bíróság ezen felül 2 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától és 3 évre a közúti járművezetéstől is.
10:47
FEL