Csabán és Orosházán balesetnél, Kétegyházán ittas sofőr miatt intézkedtek

2018. szeptember 22. 09:47 | behir

Békés megyében szeptember 21-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy úti kerékpárúton, 13 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A mentők az egyik kerékpárost, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Két órával később, Orosházán a Dózsa György utca és a Kelet utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpáros nőnek. A balesetben a nő súlyos sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember 21-én, 22 óra 30 perc körül Kétegyházán, a Széchenyi utca és a Bocskai utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntető feljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indul eljárás vele szemben, mert vezetői engedélye nincs.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL