Csabai Mérleg – mától a postaládákban

Megjelent a Csabai Mérleg legfrissebb, idei huszonharmadik száma.

A Békéscsabai Városfejlesztés Kft. november 30-áig több mint hatvan pályázatot adott be, 15 milliárd forint értékben. Az alapos és körültekintő munka most is meghozta az eredményét: újabb forrásokat nyert Békéscsaba közlekedésfejlesztésre és energetikai korszerűsítésre, összesen 2,7 milliárd forint értékben. A részleteket megtalálja a Csabai Mérleg legfrissebb számában.

Az újságban beszámolunk a legutóbbi közgyűlés legfontosabb döntéseiről, és arról, hogyan vélekedett ezekről Szarvas Péter polgármester, valamint a Fidesz, az MSZP, a Jobbik, az LMP és a DK képviselői. Írunk arról is, hogy együttműködést kötött a kormányhivatallal a tisztújítás után az agrárkamara, és hogy hivatalosan is átadták a megújult Tábor utcai óvodát.  

Nagy Ferenc alpolgármester helyzete sajátos a békéscsabai közgyűlésben, részu vesz a vitákban, a döntések előkészítésében, viszont nem szavazhat. Tartózkodik a politikai megnyilvánulásoktól is. Félidőben című rovatunkban most ő értékeli az ebben a ciklusban történteket.

Olvashatnak az újságban arról, hogy idén Csatári Istvánné és a Béthel Alapítvány kapta a Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést, hogy készülnek már az Angyalok Szárnyalása előadására a Degré utcai otthon fiataljai, hogy a Macskajétékkal ünnepelte 75. születésnapját Felkai Eszter, hogy rövidesen megjelenik a Csabensis, és arról is, hogy kik lettek a Digporáma Fesztivál idei legjobbjai.

A Csabai Mérlegből tájékozódhatnak továbbá arról, hova érdemes menni a következő napokban, hetekben Békéscsabán, ha kikapcsolódásra vágynak, milyen adventi koncerteken hangolódhatunk az ünnepekre, milyen programokat terveznek a közösségi házak, és hogy mit láthatunk a 7.Tv műsorán.

 

Megosztás:

Címke: ,