Csabai a jelöltek között - ma még lehet szavazni a Postás Példakép Díjra

2017. október 2. 10:50 | Mikóczy Erika

A Magyar Posta Postás Példakép Díj jelöltjeire, ma még lehet szavazni. Hatan vannak versenyben, a békéscsabai Mézes András, az egri Gyönki István, a dunaújvárosi Román Attiláné, az ajkai Rosta Tamás, a szigetszentmártoni Fujdelné Farkas Mária, a csepeli Monoki Béla.

Mint az a posta közleményében olvasható, mindannyian elhivatottak, szeretik a munkájukat, vidámak és kedvesek. Mindig számíthatunk rájuk – és nem csupán munkaidőben –, bármikor fordulhatunk hozzájuk segítségért. Figyelmesek és törődnek velünk, számukra a közösség az első. Fáradhatatlanul és példaértékűen végzik munkájukat, olyan lelkesedéssel, amellyel mosolyt csalnak az emberek arcára. Szeretetreméltó egyéniségek, akik egytől egyig számítanak a szavazatokra. Mind bizonyították már, hogy kiváló postások, de hogy közülük ki kapja a Postás Példakép Díjat, arra már csak ma lehet szavazni ezen az oldalon.

 
Jelölt Mézes András is, aki a Békéscsaba 1-es postán egyesített kézbesítő-értékesítő

 

Mézes András, vagy mindenki Bandikája, Bagyija igazi lokálpatrióta: 36 éve dolgozik kézbesítőként Békéscsabának azon a részén, ahol egyébként ő maga is felnőtt.

Bagyi két gyermek büszke édesapja, eredetileg nem postásnak készült, csak ott ragadt. Optimizmusa töretlen, ismerői szerint mosolyogva kezdi a napot és jó kedélye egész nap kitart.

Saját bevallása szerint, az övé a világ legjobb körzete, és a közösség is családtagként kezeli. Nem véletlen, hogy az esküvőjekor a településen még gyűjtést is rendeztek, hogy meghálálják a tőle kapott figyelmességet.

Ismerősei szerint Bagyi csupaszív, vidám ember, aki egyszerűen kézbesítőnek született.

A posta és persze a család mellett Bagyi harmadik szerelme a sport, minden helyi csapatnak szurkol, és éves bérlete van a város összes foci-, kézi-, és röplabda-mérkőzésére.

Forrás: Magyar Posta

További programok »

FEL