Csaba Nap a CsabaParkban

2019. július 7. 16:20 | Szabó Rita

Családi napot szervezetek szombaton a CsabaParkban Csaba Nap alkalmából. A rendezvényre egyaránt várták a kicsiket és a nagyokat. A szervezők különböző programokkal készültek a kilátogatóknak, de a legnépszerűbb a gyerek körében az ugrálóvár és a trambulin volt.

 

 

Az eseményen nem volt hiány a sportprogramokból továbbá a gyerekek számos játéklehetőség közül válogathattak. Szülői felügyelet mellet a gyerkőcök bátran próbálták ki a különböző programokat.

Fotó: Fazekas Róbert

–Én a szüleimmel érkeztem, már teniszeztem, horgásztam, fociztam és  szeretném még kipróbálni az arcfestést - mesélte Téglás Mihály.

A legtöbb érdeklődő a gyermekprogramok miatt látogatott ki a CsabaParakba, hogy egy jó hangulatú napot töltsön gyermekével a rendezvényen.

–Mi igazából a gyerek miatt jöttünk ki. Láttam, hogy milyen programok vannak ezért úgy döntöttem, kinézünk - mondta el Aleksza-Borbély Szilvia.

A gyerekek nagy örömére volt arcfestés, de a kicsik kedvence mégis az elmaradhatatlan ugrálóvár volt.

–A nagy kedvenc most is az ugrálóvár.  Van jó néhány ugrálóvár egymás mellett, amit a kicsik nagy szeretettel vesznek birtokba.  A csarnokunkban különböző sporteseményeken lehet részt venni, ahol különböző ajándékokat adunk a sprotolni vágyó fiataloknak. Továbbá a CsabaPark profiljához illeszkedve a gyerekeknek lehetőségük van csabai kolbász gyúrásra is, hogy megismerjék és elsajátítsák ezt a hagyományt - fogalmazott Fodor Gábor a CsabaPark igazgatója.

A szervezők egész napos programsorozattal készültek az érdeklődőknek, és egészen estig várták a kilátogatókat.

További programok »

Kultúra

Ez egy nem normális szakácskönyv: Megjelent Péter Erika legújabb kötete

Ez egy nem normális szakácskönyv címmel megjelent Péter Erika legújabb verses-recept kötete. Az író a Békés Megyei Könyvtárban megrendezett könyvbemutatón elmondta, hogy a kötet összeállításában a szakácskönyvek iránti fokozott érdeklődés inspirálta. Az író verses receptjeivel szeretné motiválni azokat, akik nem szeretik a verseket, illetve kevésbé járatosak a konyhában.
2020. szeptember 18. 17:32
FEL