BRSE: Lendületben maradni!

2017. december 8. 12:51 | Kovács Dávid

Hétvégén újabb rangadó vár a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE együttesére, amelyen az egyik nagyon fontos célkitűzés a bajnokcsapat lendületének és megfelelő szintű játékminőségének a megőrzése – írja a klub hivatalos oldala.

A bajnokcsapat múlt heti mérlege imponáló, háromból hármas mutatóval bír, és ahogyan Alberto Salomoni a hétvégi Budaörs elleni mérkőzés után nyilatkozta, fontosnak érzi, hogy a célok teljesülése mellett a csapat kezdő játékosai és a meccsről meccsre több lehetőséget kapó fiataljai megfelelő szinten egészítsék ki egymást, szem előtt tartva a közelgő CEV Kupa mérkőzést is. A Budaörs nem állította megoldhatatlan feladat elé Petrenkó Brigiéket, a fiatal irányító által mozgatott viharsarkiak alig egy óra alatt besöpörték a kötelező három pontot, és két nap regenerálódás után már a hétvégi budapesti rangadó, az UTE elleni derbi került a fókuszba.

A lila fehérek meglehetősen rossz passzban vannak, hiszen nemrég kiestek a kupából a Haladás ellenében, majd hétvégén Jászberényben is vesztesen hagyták el a pályát, ráadásként több betegség és sérülés is sújtotta őket az elmúlt napokban. A legnagyobb veszteség talán Dégi Barbara elvesztése, a hírek szerint rá jó darabig nem számíthat az UTE argentin mestere. A BRSE egyértelműen győzni érkezik Újpestre, hiszen ez esetén bebiztosítaná helyét a csoport élén, és kellő önbizalommal felvértezve várhatná a következő heti Maccabi Haifa elleni CEV Kupa mérkőzését.

A találkozót december 9-én, 18 órakor rendezik Budapesten a Megyeri úti Tungsram csarnokban.

 

További programok »

FEL