Bronzérmes a BRSE!

2019. április 28. 20:21 | behir
A Békéscsaba vasárnap 3-0-ra győzött az Újpest otthonában, ezzel megszerezte a női röplabda Extraliga bronzérmét. Az újpesti Tungsram csarnokban, mintegy négyszáz néző előtt folytatódott a bronzcsata a két együttes között, végül az eredmény a következő lett: UTE–Swietelsky-Békéscsabai RSE 0:3 (-30, -13, -20).

A párharc 2:1-es csabai vezetésről folytatódott, miután az UTE az utolsó szalmaszálba kapaszkodva, 3:2-re győzött pénteken a harmadik találkozón a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

 

A viharsarkiak csalódásként élték meg, hogy nem tudták lezárni a bronzcsatát és hazai közönség előtt ünnepelni a 3. helyet, de vasárnap estére ismét összeszedték magukat, és idegenben megtették azt, ami elmaradt pénteken.

 

Röplabda Extraliga női mérkőzés a 3. helyért, 4. találkozó.  V.: Tillmann, Ujházi Mónika. UTE: Fortuna 13, Crittenden 7, Bagyinka 3, Valdez 12, Carabali 2, Nagy V. 4. Cs.: Kosiak, Hoque (liberók), Liliom, Paradzik 2, Kovács L., Bleicher R. Vezetőedző: Kántor Sándor. Békéscsaba: Mlinar 10, Medics 9, Tálas 3, Bodovics 12, Bokan 12, Perovics 20. Cs.: Molcsányi (liberó) 1, Gommans 1, Ivanovics, Glemboczki, Pekárik 1. Vezetőedző: Paul Bogdan.

 

További programok »

FEL