Békéscsaba Labdarúgó Akadémia: Veretlen hétvégi forduló

2017. szeptember 11. 18:01 | behir

Veretlenül zárták a hétvégi, Pécsi MFC elleni hármas összecsapást a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia II. osztályos együttesei. Csupán az idegenben fellépő U19-es együttes nem gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

 

U19: Egy ponttal tértek haza

 

Pécsi MFC - Békéscsaba LA 1:1 (0:0)

Összeállítás: Somogyi - Belanka , Hegedüs , Nagy , Pandur - Szöke , Pusztai, Fodor - Máris, Bonus/ Borbély a 80.p , Mezei / Czvalinga a 86.p .

Gólszerző: Csernik (80.) illetve Fodor (65.)

Sárga lap: Fodor , Pandur , Mezei ,Pusztai, Szöke.

Jól kezdte a Csaba a mérkőzést, az első 10 percben volt három nagy lehetőség, amit nem sikerült értékesíteni. Mezőnyfölényben játszottak a vendégek, az első félidő nagy részében az ellenfél nem tudott helyzetet kialakítani.

Szünet után ott folytatták a viharsarkiak, ahol abbahagyták, sőt, a 65.percben Fodor egy remek tekeréssel rúgta a labdát a hosszú felsőbe egy oldal szabadrúgás után.

A vezetés birtokában kissé visszaállt a csapat, az ellenfél a hátralevő időben mindent egy lapra feltéve támadott, megpróbált pontrúgásokat kiharcolni, amit a játékvezető készségesen honorált.

A vége előtt 10 perccel egy oldalról bepasszolt labda rápattant Nagy kezére a tizenhatoson belül, büntetőt lőhetett a hazai csapat, amit Csernik értékesített és ezzel kialakult a végeredmény.

Molnár Levente edzői nyilatkozata: Gyenge minőségű pályán, érdekes felfogású játékvezetés mellett szereztünk egy pontot, aminek örülünk ugyan, de annak a kettőnek nem, amit a pályán hagytunk... A mérkőzés képe alapján megérdemeltük volna a győzelmet. Meg kell dicsérnem a srácokat, nagyot küzdöttek, kemény ellen szélben.

 

U17: Nagy iram és hazai győzelem

 

Békéscsaba LA - PMFC 2:1 (1:0)
Gólszerzők: Styecz és Bukor.

Marik László edzői értékelése: Nagy iramú, kemény mérkőzésen győztük le a jó erőkből álló pécsi csapatot. Több helyzetünk volt, melyekből kettőt sikerült gólra váltanunk, így a nagy védelmi hibából kapott gólnak szerencsére nem volt jelentősége. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk.

Jók: Styecz, Dávid, Hursán, Varga.

 

U16: A szünet után feljebb kapcsoltak

 

U16 Békéscsaba Labdarúgó Akadémia - PMFC 3:1 (1:1)

G: Lázár, Czirjàk, Mihályi

Láza János edzői nyilatkozata: Mezőnyben jól tartották a vendégek a labdát, nagy helyzetünk mégis nekünk volt. Lázár első helyzetét még bravúrral védte a pécsi kapus, a következő lehetőségét már gólra váltotta. A félidő végén egy pontrúgást nem tudtunk levédekezni így döntetlennel zárult a menet. A második játékrészben sikerült magasabb fokozatra kapcsolni, többször nehéz helyzetbe hozva a pécsi védelmet, melyet előbb Czirják, majd Mihályi gólja tört fel.

További programok »

FEL