Békéscsaba Labdarúgó Akadémia: Hibátlan hétvége

2017. október 22. 12:47 | behir

Száz százalékos mérleggel zárták a hétvégét a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia együttesei. Az U16-os és az U17-es csapat a Sopront, az U19-es gárda a Veszprémet győzte le.

 

U16: Megérdemelt siker

 

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – SC Sopron 4:1 (2:0)

Gólszerzők: Sipaki, Kasik, Czirják 2

 

Láza János edzői nyilatkozata:  Az első félidőben nehezen találtunk fogást a jól védekező soproniakkal szemben, de mezőnyfölényünket így is két góllal tudtuk biztosítani. A folytatásban a vendégek bátrabb játéka okozott zavart a védekezésünkben, de támadásépítésben próbáltunk sokkal többet kezdeményezni, melynek eredményeként helyzeteket alakítottunk, gólokat lőttünk.

 

U17: Magabiztosan győzelem

 

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – SC Sopron 4:0 (3:0)
Gólszerzők: Körömi, Bukor, Váradi, Dávid

Jók: Bán, Váradi, Avramucz

Marik László edzői értékelése: A mérkőzés elején nehezen találtuk az ötvédős játék ellenszerét, de a 15. perctől kezdve fölénybe kerültünk és szép támadásokat vezetve háromgólos előnyt szereztünk a félidőig. A második félidőben növeltük előnyünket és magabiztosan nyertünk.

 

 

U19: Újra a győzelem útján

 

Veszprém – Békéscsaba LA  1- 3 (1-1)

Gólszerzők: Czvalinga M., Mezei, Bonus

 

Nehezen indult a csabaiak számára a mérkőzés, hiszen már a 7. percben vezetést szerzett az ellenfél, egy jogosan megítélt büntetőből. Mindez nem szegte kedvét Molnár Levente együttesének, több lehetőség is volt a gólszerzésre, és a szünet előtt sikerült az egyenlítés Czvalinga Márk révén. Szünet után is folytatták a lilák az agresszív letámadásos játékot, több helyzet is adódott, melyekből az 58. percben Mezei értékesített egyet, majd a vége előtt büntetőből sikerült növelni az előnyt és megérdemelt győzelmet aratott a Csaba.

Molnár Levente edzői nyilatkozata: Jó felfogásban, agresszív játékkal arattunk megérdemelt győzelmet. Nagyobb gólkülönbség is lehetett volna, amennyiben pontosabbak vagyunk a végjátéknál.

 

További programok »

Sport

FEL